Ми робимо все для вашого автомобіля

БОШ АвтоСервіс НЬЮТОН

АВТОРИЗОВАНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР В М.ЧЕРКАСИ
ТОВ «НЬЮТОН АВТОміСТО»

Режим роботи:
пн-пт 8.00 до 18.00,
сб : 8.00 - 15.00,
нд: вихідний
ЗАПИС НА СТО

Ремонт авто Audi / Ауди в Черкассах - БОШ Автосервис НЬЮТОН



Ремонт авто Audi / Ауди в Черкассах – БОШ Автосервис НЬЮТОН

Ремонт авто  Audi  Ауді в Черкасах

Щоб провести ремонт авто Ауді в Черкасах, звертайтесь з BOSCH Автосервіс NEWTON. Ми зібрали найкращих майстрів своєї справи, щоб ваш автомобіль завжди працював бездоганно, причому у найкоротші терміни. Ми є мультибрендовим автосервісом, тому ремонтуємо всі автомобілі, що використовуються на дорогах України. Ось чому нас вибирають, коли потрібний ремонт для післягарантійного авто.

Які види послуг надає БОШ Автосервіс Ньютон?

  • Діагностика авто перед ремонтом, купівлею/продажем;
  • Комплексний ремонт;
  • Ремонт та дозаправка кондиціонерів;
  • Сервіс розвал-сходження;
  • Шиномонтаж та балансування коліс;
  • Продаж автозапчастин, комплектуючих та аксесуарів.

Широкий комплекс послуг, що надаються, дозволив нам зайняти своє місце на ринку СТО в Черкасах. А завдяки високій якості, оперативній роботі та прийнятним цінам кількість постійних клієнтів тільки зростає. Це стимулює нас працювати за чітко розробленим планом та не затримувати повернення готового автомобіля.

Чому ремонт авто Audi  / Ауді в Черкасах власники проводять саме в BOSCH Автосервіс NEWTON:

  1. Оперативне надання послуг. Ми знаємо, як складно власнику обходитися без свого автомобіля. Тому ми виконуємо усі заплановані роботи оперативно, без зайвих затримок. Якщо під час ремонту виявляться непередбачені труднощі, ми обов’язково повідомимо про це власника і докладемо максимум зусиль, щоб виправити це якнайшвидше.
  2. Доступні ціни. Велика кількість постійних клієнтів, які проходять у нас, дозволяє нам встановлювати прийнятні розцінки на наші послуги.
  3. Гарантія на виконані роботи. Ми робимо свою роботу на совість. Але якщо ви помітите дефекти після проведеного ремонту, ми виправимо все абсолютно безкоштовно.
  4. Наявність оригінальних комплектуючих.При проведенні заміни автозапчастин ми використовуємо оригінальні комплектуючі. Завдяки цьому, ви зможете заощадити на техобслуговуванні та ремонті у майбутньому.
  5. Професійна команда. У нашому автосервісі працюють висококваліфіковані фахівці, які проходять постійне підвищення кваліфікації та навчання. Це дозволяє їм легко вирішувати навіть найскладніші питання, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням авто. Впевнені, ви точно залишитеся задоволені їхньою роботою.

Наявність усіх цих переваг дозволяє нам бути лідерами з ремонту не лише Ауді, а й інших імпортних та українських автомобілів. Технічна база Автосервісу складається із сучасного, точного обладнання виробництва компанії Robert Bosch GmbH. Завдяки цьому майстри можуть реалізувати весь свій професійний потенціал, працюючи з вашим автомобілем. Просто зателефонуйте нашим менеджерам за телефонами, вказаними на сайті, та переконайтесь у цьому самостійно.

Ремонт авто  Audi  / Ауді в Черкасах від БОШ Автосервіс Ньютон – подаруйте своєму автомобілю ідеальне обслуговування.

Щоб зв’язатися з нашими консультантами та записатися на СТО, телефонуйте нам за номером:
+38 067-472-85-00.

Чекаємо на вас за адресою:
м.Черкаси, вул. Смілянська, 131.

Режим работи:
пн-пт: 8.00 до 20.00,
сб: 8.00 — 15.00

Ми у Facebook:

Бош Автосервис НЬЮТОН

Comments are closed
×
×
×