Ми робимо все для вашого автомобіля

БОШ АвтоСервіс НЬЮТОН

АВТОРИЗОВАНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР В М.ЧЕРКАСИ
ТОВ «НЬЮТОН АВТОміСТО»

Режим роботи:
пн-пт 8.00 до 18.00,
сб : 8.00 - 15.00,
нд: вихідний
ЗАПИС НА СТО

Ремонт автомобілей в м.Черкаси - БОШ Автосервіс НЬЮТОН



Ремонт автомобілей в м.Черкаси – БОШ Автосервіс НЬЮТОН

 Ремонт автомобілей в м.Черкаси – БОШ Автосервіс НЬЮТОН

Лучшее СТО в Черкассах

Основна спеціалізація сервісного центру БОШ АвтоСервіс НЬЮТОН – це високо професійний ремонт автомобілей в м.Черкаси та забезпечення клієнтів оригінальними запчастинами.

Несправність транспортних засобів – це одна з поширених причин дорожньо-транспортних пригод. Часто трапляється так, що матеріальні наслідки подібних ДТП в багато разів перевищують вартість ремонту, який би міг запобігти аварії, не кажучи вже про шкоду здоров’ю. Питома частка таких випадків відбувається через відвідування сумнівних станцій техобслуговування або низькокваліфікованих майстрів.

Забудьте про гаражні СТО. БОШ АвтоСервіс м.Черкаси, пропонує послуги справжніх майстрів своєї справи, які регулярно підвищують кваліфікацію, а наш спеціальний департамент стежить за якістю виконаних робіт. Для нас не має великого значення, якого бренду ваше авто, адже ми працюємо з легковим та вантажним автотранспортом різних марок, виконуючи широкий спектр ремонтних процесів, звіряючись з довідниками по ремонту тієї чи іншої моделі.

Як відомо, більшість автомобілів в Європі ремонтується й обслуговується на сервісах мережі Bosch. Така популярність не випадкова, адже ця компанія налічує більш, ніж сторічну історію у сфері ремонту авто та виробництва запчастин. Досвід, що напрацьовано за такий великий строк, важко переоцінити. А інновації, передові технології та новітнє обладнання – перетворюються на ефективний інструментарій нейтралізації труднощів, з якими до нас звертаються клієнти.

 

Приїжджаючи до нас, ви отримуєте:

  • Економію часу – майстер прийме вас в точно призначену годину.
  • Максимальну увагу до проблем вашого авто.
  • Точну діагностику на передовому високотехнологічному обладнанні.
  • Розв’язання питань будь-якої складності з дотриманням специфікацій виробника автомобіля.
  • Можливість придбати якісні деталі та витратні матеріали, ціни на які нижче, ніж у офіційних компаній.
  • Гарантію на запчастини виробництва Bosch і роботи з обслуговування та ремонту.
  • Кваліфіковану консультацію.

 

Зверніть увагу на головне – таку послугу як “ремонт автомобіля” в м.Черкаси вам пропонує професійний автосервіс, який дорожить своєю репутацією, що означає зовсім інший підхід на корпоративному рівні. Це, в тому числі, комплексне обслуговування – ви звертаєтесь до нашого центру та отримуєте в одному місці все, що вам потрібно – діагностику, ремонт, запчастини, а усю відповідальність за якість бере на себе компанія зі світовим ім’ям. Більше немає потреби відвідувати гаражні СТО. Цей рівень залишився далеко в минулому. Звертайтеся до нас, ми чекаємо на ваш дзвінок:

  • Мобільний:+38 067-472-85-00

Адреса сервісу: м. Черкаси, вул. Смілянська, 131.

Режим роботи:
пн-пт 8.00 до 20.00,
сб : 8.00 – 15.00

Також слідкуйте за акціями на нашому сайті http://newton-carservice.com.ua/akcyy/. Вони можуть приємно вас здивувати.

Comments are closed
×
×
×